Site under reconstruction! Excuse for inconvenience, please! La Vecchia Gastronomia Italiana
 
Forside Menu Vin Specialiteter Bordbestelling Billeder Kontakt
Specialiteter
-------------------------------------------------

Fest /Bryllups / konfirmation
Har De mærkedage der skal fejres, eksempelvis bryllup, barnedåb, fødselsdag eller firmaarrangementer, sørger Restaurant La Vecchia Gastronomia italiana`s kreative kokke og hjælpsomme tjenere for, at Deres arrangement bliver en succes. Du kan næppe finde et mere velegnet sted end La Vecchia, En gårdhave med plads til 100 Personer og selskabslokale op til 38 personer.
Om sommeren har De en enestående mulighed for at byde Deres gæster velkommen til en uforglemmelig oplevelse under åben himmel i gårdhaven, en Oase der minder lidt om sydligere breddegrader. Tillader vejret ikke en udendørs velkomst, kan vor charmerende udestue benyttes.

Middag med Barolo og trøffel i
La Vecchia Gastronomia Italiana
Trøfler, trøfler, og ater trøfler.....
Lige nu er det absolut højsæson for den sorte trøffel, den umiddelbart ret ucharmerende, rynkede svamp, der sælges til kilopriser ofte højere end guld.
Tuber Melanosporum Vitt er det latinske navn på knolden, der er utroligt værdsat både herhjemme og ikke mindst i udlandet. Den dyreste slags trøffel, der sælges til kilopriser på op til 30.000 kroner, er den hvide udgave, som har meget kort sæson i fra ultimo september til et stykke ind i december.

Som sagter det den sorte af slagsen, der i øjeblikket kører på højtryk. Der i dagens og sæsonens anledning lod sig kraftigt inspirere af den sorte trøffel, der endda om i den alle fineste udgave; nemlig fra Norcia i Umbrien.

Mad ud af huset
La Vecchia Gastronomia Italiana er også populært, når der skal bestilles mad ud af huset, vi giver 30 % rabat ved at bestille fra restaurants menukort, bestilling sker på tlf. 38119333, så maden være klar ved ankomsten.

Take away
La Vecchia Gastronomia Italinana har en take-away afdelingen, er dog ikke første skud på stammen, da vi nu igennem mange år har haft succes med lignende take-away afdelinger på H.C. Ørstedsvej, Gammelkongevej, Østerbrogade, Frederikssundsvej, Jagtvej, Islevhusvej, Øresundsvej,nordrefrihavnsgade og Sønder boulevard.


Selskabslokale og Gårdhave
Vi har en dejlig Selskabslokale som kan rumme ca. 30 person eller mere. Vi arrangere Brullyper, Fødselsdags fester og i er altid velkommen kontakte os for at arrangere en ønsket tre retters menu.
Vi har fredriksbergs flotteste gårdhave som mere end 50 person kan være.

Tilbagemelding Administration

© Copyright 2010 La Vecchia Gastronoima Italiana Aps.